Inkomstendaling

Als u als gevolg van een inkomensdaling in de financiële problemen dreigt te komen, kan de betaalbaarheid van uw hypotheek of lening onder druk komen staan. Het is belangrijk om uw veranderde situatie zo spoedig mogelijk in kaart te brengen.

  • Opvragen inkomsten en uitgaven

Wanneer u een daling van uw inkomsten heeft, dan vragen wij u naar uw actuele inkomsten en uitgaven. Deze gegevens kunt u via het formulier Overzicht Inkomsten - Uitgaven op onze website doorgeven. Samen met u gaan we kijken welke (tijdelijke) oplossing we kunnen bieden. 

  • (tijdelijke) Betalingsregeling

Het door u ingevulde formulier Overzicht Inkomsten - Uitgaven gaan wij beoordelen en samen met u gaan we kijken of een (tijdelijke) betalingsregeling tot de mogelijkheden behoort.

  • Een inkomensdaling kan optreden als gevolg van een van onderstaande onderwerpen, voor meer informatie klik op het betreffende onderwerp.

Werkloosheid

Arbeidsongeschiktheid 

Scheiding

Overlijden

  • Grip op geld met Geldfit

Het is vervelend als je door omstandigheden je hypotheek en of andere lasten niet meer kan betalen. Finqus (Wooncollect) werkt samen met Geldfit om je inzicht te geven in je financiele situatie. Geldfit geeft gratis advies en handige tips om jou weer financieel gezond te krijgen, zodat je weer je vaste lasten kan betalen.

Lees meer op Geldfit.nl of doe de online test en krijg inzicht in jouw financiele situatie.

 

Contact